Kristof Van Wijmeersch

Ervaren, gediplomeerde sportcoach, met oog voor bijscholingen en vernieuwende concepten die bijdragen tot optimale sportprestaties.
sportcoach voor alle niveaus
17 jaar ervaring als sportleerkracht
15 jaar ervaring als zwemlesgever
hoofdtrainer triatlonclub 3 Zotteam
ex competitief wielrenner (wielerbond Vlaanderen, WAOD, VWF, ...)
Recreatief loper

Ervaringen

Ik was in het verleden reeds een paar maal gestart met lopen maar sukkelde telkens in een blessure. Hierdoor verdween telkens mijn motivatie om door te gaan. Gezien mijn conditie in een dieptepunt raakte, ben ik opzoek gegaan naar professionele begeleiding. Ik kwam terecht bij “Toppeak”. Na een aangename, vrijblijvende intake zijn we onmiddellijk opgestart. Een paar maanden later behaalde ik mijn eerste doel ‘10km’ lopen in een mooie tijd’. Ook dit jaar verleg ik mijn sportieve grenzen en wil ik mij voorbereiden op de ‘halve marathon’. Later dit jaar wil ik de Mont-Ventoux lopend bedwingen. Sinds ik gestart ben voel ik me veel fitter en gezonder, de motivatie om te sporten heb ik teruggevonden dankzij “Toppeak”.
Davy DW

Davy DW

Vorig jaar ben ik gestart als triatleet. Gezien ik onzeker was over mijn aanpak, ben ik te rade gegaan bij “Toppeak”. Ik heb intussen geleerd hoe ik gericht kan trainen en een evenwicht moet zoeken tussen de 3 sporten in combinatie met werk en gezin. Kristof staat me hier in raad en daad bij. Dit jaar ligt mijn focus op het rijden van de ‘Marmotte Grandfondo’ in de Alpen. Daarnaast wil ik ook 1/8ste triatlons bedwingen. Ik heb het volste vertrouwen dat wij dit samen tot een goed eind zullen brengen!
Johan VA

Johan VA

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram